Etsi
  • Teatterikoulu

Terveiset Budapestista!

Opetushallitus yhdessä Erasmus + -projektin kanssa lähetti koulun rehtorin Budapestiin kansainväliseen draamaseminaariin viime viikoksi. Seminaari oli nimeltään Democracy through drama ja se tutki draaman mahdollisuuksia lisätä demokratiaa kouluyhteisössä. Viikko oli pitkä ja antoisa, tärkeitä ja innostavia yhteistyökumppaneita löytyi paljon ja koulumme tie on tämänkin viikon jälkeen vahvasti suuntaamassa myös kansainvälisille vesille. Siitä tuonnempana lisää!


Draama on sama eri Euroopan maissa. Draaman kieli on universaali. Tälläkin viikolla ihmiset yhdistyivät yli kieli- ja kulttuurirajojen. Draamakasvatuksella on valtava potentiaali ihmisten vuorovaikutuksen, aidon läsnäolon, kuuntelemisen ja luovan elämänotteen lisäämisessä kouluyhteisöissä - ja elämässä. Olen hyvin onnellinen siitä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön kahden paikallisen ala-asteen kanssa tänä syksynä ja lisää yhteistyökouluja otetaan avosylin mukaan toimintaan.


Kuvassa allekirjoittaneen lisäksi eräskin kreikkalainen draamajumalatar, jonka toivottavasti tulemme näkemään Suomen maaperällä pian!Suomalainen koulutusjärjestelmä on rajojemme ulkopuolella suuressa arvossa. Vaalitaan osaamistamme!

40 katselukertaa

+358 40 674 4434

info@puotilanteatterikoulu.com

Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki

©2018 by Puotilan Teatterikoulu. Proudly created with Wix.com