Etsi
  • Teatterikoulu

Kuin kissa ja koira

Kiitos Taiteen edist√§miskeskus ūüíē


Kuin kissa ja koira -esityksellinen työpaja lähtee kiertämään Itä-Helsingin päiväkoteja apurahan turvin! Mian ja Annan rakastetut eläinhahmot pääsevät siis ratkaisuttamaan ongelmiaan lapsilla vielä vaikka kuinka monessa päiväkodissa. Esityksen voi tilata päiväkotiin osoitteesta info@kulttuurikollektiivi.fi.


Interaktiivinen, lapsille suunnattu esityksellinen työpaja tutkii vuorovaikutuksen esteitä ja mahdollisuuksia. Esitys toimii samanaikaisesti hauskana kokemuksena ja peilinä, joka auttaa ymmärtämään myös omaa käytöstä suhteessa muihin.


Esityksessä kissa ja koira törmäävät ongelmiin, joista eivät keskenään onnistu pääsemään eteenpäin. Tässä tulevat lapset apuun ja auttavat kaveruksia ratkaisemaan heille syntyviä pulmia. Esityksellinen muoto antaa mahdollisuuden pysähtyä myös vaikeampien ja vakavampien kysymysten äärelle ja päästä ratkaisemaan niitä itsensä ulkopuolella. Esityksellä pyritään tukemaan lasten kykyä havainnoida ja tunnistaa leikissä tapahtuvia konflikteja ja väärinymmärryksiä - ja luomaan työkaluja niistä selviämiseen.


#taike #apuraha #varhaiskasvatus#esitys #vuorovaikutus #konfliktinratkaisu #taidettakentälle#parasduuni #esityksellinentyöpaja #soveltavateatteri#työpajateatteri #taidekasvatus #näyttelijäntyö #ongelmanratkaisu

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

+358 40 674 4434

info@puotilanteatterikoulu.com

Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki

‚Äč

©2018 by Puotilan Teatterikoulu. Proudly created with Wix.com