Etsi
  • Teatterikoulu

Improo Biisi!

Päivitetty: 5. helmi 2019


Astan ja Mian biisi-improkurssilla lähestytään lauluntekemistä sekä perinteisen teatteri-improvisaation, että musiikki-improvisaation keinoin materiaalia tuottavin, hauskoin harjoittein. Kurssi tarjoaa rentoja aseita oman luovan blokin selättämiseen ja biisinkirjoituksen helpottamiseen ja antaa mahdollisuuden verkostoitua kanssakirjoittajien / improajien kanssa yhteisen biisin kirjoittamisen merkeissä.


Tarkoitus on verkostoitua rennossa ja kannustavassa hengessä kollegoiden kanssa ja saada aikaiseksi sekä itsenäisiä biisejä, että yhteisiä kappaleita.

Kurssilla harjoitetaan luovia kirjoitustekniikoita matalan kynnyksen käytännöllisten improharjoitteiden ja pelien avulla tarkoituksena viedä kotiin tuliaisina tuoreita ja hauskoja keinoja päihittää tyhjä paperi joko yksin, taikka kaverin kanssa, tai co-write-tekniikalla, sekä tuottaa uusi biisi ja / tai biisinalkuja, teemoja ja ideoita. Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että ammattikirjoittajille.


Aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta ei tarvita. Kerrothan kuitenkin ilmoittautuessasi muutamalla sanalla itsestäsi ja kokemuksestasi impron ja / tai biisinkirjoituksen saralla voidaksemme valmistella kirjoittajaryhmiä etukäteen.


Ajankohta:

4-5.5.2019 kello 10-17 kumpanakin päivänä


Ilmoittautuminen: 15.4.2019 mennessä osoitteeseen teatterikoulu@kulttuurikollektiivi.fi


Ohjaajat: Asta Levy, lauluntekijä, musiikin maisteri,

Mia Kavasto / lauluntekijä, draamaopettaja


Kurssipaikka: Puotilan teatteritalo, Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki


Hinta: 129 € / osallistuja


Toteutuminen: Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 16 osallistujaa. 


Taso: avoin taso, jolta eteneminen oman harrastuneisuuden taitotason mukaan .


Järjestää: Puotilan teatterikoulu yhteistyössä musiikkikoulu MusaWimman kanssa.


Kurssipaikalla on keittiö, jossa jääkaappi ja mikro eväiden säilyttämistä / lämmittämistä varten. Sisään tilaan pääsee 15 minuuttia ennen opetuksen alkua. Tilan läheisyydessä sijaitsee mm. Ostoskeskus Easton, jossa on useita ravintoloita ja iso City-Market muonahetkeä ajatellen.

40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

+358 40 674 4434

info@puotilanteatterikoulu.com

Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki

©2018 by Puotilan Teatterikoulu. Proudly created with Wix.com