AMMATTITEATTERIESITYS

Kissa ja koira ovat hyviä ystävyksiä. Heistä on kiva leikkiä yhdessä, mutta välillä tulee yhteentörmäyksiä. Kun kissa ja koira ärsyyntyvät, seuraa sähinää ja haukuntaa. Miten vaikeuksista selvitään?

Interaktiivinen, lapsille suunnattu esityksellinen työpaja tutkii vuorovaikutuksen esteitä ja mahdollisuuksia. Esitys toimii samanaikaisesti hauskana kokemuksena ja peilinä, joka auttaa ymmärtämään myös omaa käytöstä suhteessa muihin.

Esityksessä kissa ja koira törmäävät ongelmiin, joista eivät keskenään onnistu pääsemään eteenpäin. Tässä tulevat lapset apuun ja auttavat kaveruksia ratkaisemaan heille syntyviä pulmia. Esityksellinen muoto antaa mahdollisuuden pysähtyä myös vaikeampien ja vakavampien kysymysten äärelle ja päästä ratkaisemaan niitä itsensä ulkopuolella. Esityksellä pyritään tukemaan lasten kykyä havainnoida ja tunnistaa leikissä tapahtuvia konflikteja ja väärinymmärryksiä - ja luomaan työkaluja niistä selviämiseen.

Esitys on rakennettu Helsingin kaupungin tuella ja sen kentälle viemistä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Näyttelijät: Anna Ranta, Mia Kavasto

Kesto: n. 45 minuuttia