IMPROVISAATION PERUSTEET 23-24.3.2019

Improvisaation perusteet tulee ohjaamaan hurmaava Kaisa Kokko! Kurssi on tarkoitettu + 16-vuotiaille.

Kurssi järjestetään lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16. Kurssin hinta on 75 €. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Improvisaation peruskurssilla pääset tutustumaan teatteri-improvisaation maailmaan. Kurssi antaa lisää spontaaniutta elämääsi, uskallusta heittäytyä joustavasti eri tilanteisiin, työkaluja itsen ja toisen hyväksymiseen, sekä yleiskuvan improvisaatioteatterin eri osa-alueista. Turvallisessa ryhmässä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa saat päästää irti itsekritiikistä ja pitää hauskaa mukavien, pikku hiljaa etenevien harjoitusten muodossa. Tule mukaan harjoittelemaan läsnäoloa positiivisessa ympäristössä ja saamaan lisää iloa elämääsi!

Sisältö:

- Improvisaation perusteet

(kuten tarjousten tekeminen ja vastaanottaminen,   kuunteleminen ja reagointi, heittäytyminen, assosiointi ja mokaamisen hyväksyminen)
- Luottamus, läsnäolo
-  Ryhmässä tekeminen
-  Kohtaustyöskentelyn idea
-  Hauskanpito
- Impron pääelementtien esittely:

(tarina, hahmot, status, miimi, fyysinen teatteri, tunteet)

Improvisaatio 1 -kurssin päättyessä opiskelijalla on kokemusta:
– Yhdessä toimimisesta ryhmässä
– Toisten ideoiden kuuntelemisesta ja hyväksymisestä
– Tarjousten tekemisestä ja vastaanottamisesta
– Improvisoitujen kohtausten tekemisestä
– Oman itsekritiikin vähenemisestä
– Oman itseluottamuksen karttumisesta ja rohkeudesta ilmaista itseään

Kaisa Kokko on tehnyt improvisaatioteatteria viisitoista vuotta, mutta suhtautuu siihen edelleen uutuuden innolla, voimakkaalla intohimolla ja raikkaalla kiinnostuksella. Kaisa on improvisaatiotaiteiteilija, opettaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Kaisa opettaa perustamassaan Suomen Impro-opistossa Helsingissä viikottain eri impro-opiskelijoita ja esiintyy Crocodile Paws-duonsa kanssa sekä kiertää ympäri Suomea ja maailmaa kouluttamassa niin alan harrastajia kuin ammattilaisiakin. Tällä hetkellä Kaisa on Suomen improvisaatioteatteri ry:n puheenjohtaja.