Improo biisi! Lauluntekokurssi 8-16-vuotiaille

Kurssi järjestetään teatterikoulun tiloissa 15.3.2019, 22.3.2019 sekä 29.3.2019 perjantaisin kello 15-20. Kurssin hinta on 99 €. (15 ot)

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 8.

Improbiisikurssilla lähestytään lauluntekemistä ja improvisoimista sekä perinteisen teatteri-improvisaation, että musiikki-improvisaation keinoin erilaisten improvisaatiotapojen avulla materiaalia tuottavin, hauskoin harjoittein. Kurssi tarjoaa opetusta tarinankerrontaan lauluntekemisen näkökulmasta ja kurssilla tuotetaan porukassa lauluja, jotka taltioidaan. Kurssille saavat osallistua teatterikoulun oppilaiden lisäksi ulkopuoliset opiskelijat.

Kurssilla harjoitetaan luovia kirjoitustekniikoita matalan kynnyksen käytännöllisten improharjoitteiden ja pelien avulla. Aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta, taikka biisinkirjoittamisesta, taikka musiikin opiskelusta ei tarvita. Tarkoitus on pitää hauskaa ja saada rento suhtautuminen tekstin tuottamiseen ja laulun kirjoittamiseen ja laulun ja lyriikan yhdistäminen teatterin tekemiseen.

Kurssista saa suorituksen taiteen perusopetuksen teemaopinnoista  yhteensä 15 oppitunnin verran. Kurssilta saa mukaan demon omasta kappaleestaan.