ILOIMPRO

ILO improo!

Torstaisin 18.45-20.15

Improvisaatio on voimaannuttavaa vuorovaikuttamista. Improvisaatio on aitoa läsnäoloa, kuuntelemista, yhdessä luomista, tarinoita, naurua. ILO on sisäistänyt tämän syksyn 2019 aikana paremmin, kuin hyvin. Jos tiedätte, mitä tarkoitan. Ja tiedättehän te, ainakin ILOlaiset ihmiset 💕

ILO-ryhmään mahtuu keväälle 2020 kaksi uutta osanottajaa. Ilmoittaudu osoitteessa info@puotilanteatterikoulu.com. Mikäli osallistut kevään ensimmäiselle improvisaation peruskurssille, voit tulla mukaan ilman aikaisempaa improvisaatiokokemusta.

Improvisaatioryhmään saa tulla kuka vaan aikuinen tai itsensä aikuiseksi kokeva. Sanan säilä saa lentää tai olla lentämättä. Improvisaatio perustuu vapaaehtoisuuteen, siihen, että opimme unohtamaan rationaalisen ihmisen naamion ja jättämään puolustusmuurimme teatterikoulun oven taakse ja kohtaamaan ihmisen sellaisena, kuin hän siinä hetkessä on. Ryhmä aloittaa improleikeillä ja tutustumisella, ja jatkaa omassa tahdissaan improvisointia ja teatteriharjoitteiden tekemistä viikottaisessa harjoitusryhmässä. Saa tulla myös kokeilemaan (mikäli tilaa on).

SYKSYN 2019 KUULUMISIA

 

Improvisaatio sopii jokaiselle. ILO-ryhmässä on mitä erilaisimpia ihmisiä eri elämän alueilta. Kaikkia yhdistää halu kuulua tähän ryhmään ja toimia luovilla tavoilla yhdessä. ILO-ryhmä on hitsautunut yhteen tiiviiksi porukaksi syksyn aikana ja syyslomalle lähdetään haikein mielin siitä, että treeenit jäävät viikoksi väliin. Onneksi viikko menee nopeasti ja pian olemme taas höpsöttelemässä kimpassa.

ILO-ryhmä järjestää demon läheisille joulukuussa 2019. Demossa esittelemme syksylllä opittuja taitojamme ja improvisaation lyhyttekniikoita. Esitys järjestetään 5.12.2019 glögitarjoilun kera Puotilan teatterikoululla kello 19.

 

Esityksen jälkeen liu'umme luontevasti joululomalle ja palaamme asiaan 20.1.2019 alkavalla viikolla, eli vuoden 2020 viikolla 4.

_________________________________________________________

+358 40 674 4434

info@puotilanteatterikoulu.com

Rusthollarinkuja 2, 00910 Helsinki

©2018 by Puotilan Teatterikoulu. Proudly created with Wix.com