Suorastaan ihmeellinen seikkailu!

TIMJAMIN MATKA UNIMAAHAN

Näytelmässä Timjami seikkailee ystävänsä ornitologin kanssa tarinassa, jossa tavataan muun muassa virraton hepo, sardiineja rakastava pingviini, kiukkuinen italialainen taidemaalari, poraileva myyrä, Ken Guru ja mitä kaikkea muuta!

Näytelmä on tarkoitettu noin 4-12-vuotiaille.

Kesto: noin 30 minuuttia

Esitykset keväällä 2020 sunnuntaisin teatterikoululla, paitsi viimeinen esitys 6.5.2020, joka tapahtuu Itäkeskuksen Stoassa, teatterisalissa.

22.3.2020 kello 14 ja kello 16

29.3.2020 kello 14 ja kello 16

6.5.2020 kello 17 STOASSA!

AMMATTITEATTERIESITYS

Kissa ja koira ovat hyviä ystävyksiä. Heistä on kiva leikkiä yhdessä, mutta välillä tulee yhteentörmäyksiä. Kun kissa ja koira ärsyyntyvät, seuraa sähinää ja haukuntaa. Miten vaikeuksista selvitään?

Interaktiivinen, lapsille suunnattu esityksellinen työpaja tutkii vuorovaikutuksen esteitä ja mahdollisuuksia. Esitys toimii samanaikaisesti hauskana kokemuksena ja peilinä, joka auttaa ymmärtämään myös omaa käytöstä suhteessa muihin.

Esityksessä kissa ja koira törmäävät ongelmiin, joista eivät keskenään onnistu pääsemään eteenpäin. Tässä tulevat lapset apuun ja auttavat kaveruksia ratkaisemaan heille syntyviä pulmia. Esityksellinen muoto antaa mahdollisuuden pysähtyä myös vaikeampien ja vakavampien kysymysten äärelle ja päästä ratkaisemaan niitä itsensä ulkopuolella. Esityksellä pyritään tukemaan lasten kykyä havainnoida ja tunnistaa leikissä tapahtuvia konflikteja ja väärinymmärryksiä - ja luomaan työkaluja niistä selviämiseen.

Esitys on rakennettu Helsingin kaupungin tuella ja sen kentälle viemistä on tukenut Taike.

Näyttelijät: Anna Ranta, Mia Kavasto

Kesto: n. 45 minuuttia